WIJ ZIJN JOB EXPERT

Job Expert is ontstaan in 2015, wij zijn een jong bedrijf met tonnen ervaring en veel ambitie.

Het is voor ons heel simpel, we stellen alles in het werk met slechts één doel voor ogen. De perfecte match tussen kandidaat en klant.

We gaan steeds voor resultaat en dit op een kwalitatieve manier. Ondoordachte en korte oplossingen gooien wij overboord. Daarentegen gaan we voor vakmanschap in dienstverlening en denken wij enkel op lange termijn.

Job Expert staat voor een voltijdse focus, hands-on aanpak, non-stop kwalitatieve service, permanente beschikbaarheid en een absoluut respect voor onze eigen medewerkers, uitzendkrachten en klanten.

Contacteer ons

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

ONZE WAARDEN

Gedreven: Aan onze motivatie hoeft niemand te twijfelen. Elke dag gaan we tot het uiterste voor onze kandidaten en klanten. Geluk en succes zijn voor ons een samenhangend geheel. Gelukkige klanten en uitzendkrachten zijn de bevestiging dat wij in ons opzet zijn geslaagd.

We love jobs: Met onze persoonlijke aanpak maken wij het verschil. Bovendien laten wij zien dat zoeken naar werk leuk kan zijn. Meer nog, het kan levens veranderen! Stel je voor, je komt op je nieuwe job terecht bij een nieuwe beste vriend, zakenpartner of je toekomstig lief!

Een job is met andere woorden een kans om te leren, te verdienen en om mensen met elkaar te verbinden. En dat is precies waarom wij van jobs houden #WELOVEJOBS

Klantenbinding: Bij Job Expert begrijpen we heel goed dat ondernemers partners zoeken die meeschrijven aan hun verhaal. Uiteraard is een langdurige samenwerking enkel mogelijk wanneer we  een kwaliteitsvolle service op maat kunnen aanbieden. Daarom spenderen we bijzonder veel aandacht om het bedrijf goed te leren kennen. En die aanpak werkt.

Zo vormen we intussen het verlengde van tal van ondernemingen die exclusief met ons samenwerken. Dat we een vertrouwde partner voor die bedrijven mogen zijn, maakt ons bijzonder trots.

Familiaal: We zijn een gezond en gelukkig team. Ieder van ons is een ondernemer in hart en nieren. We gaan allen voor het beste resultaat en we vertrekken steeds vanuit een positieve mindset. We hebben respect voor elkaar en plezier op het werk. Ons hart klopt sterk voor Job Expert. We zijn een familie.

Kansen: Iedere medewerker krijgt de kans om zich te smijten in ons verhaal. Ook persoonlijke groei wordt gestimuleerd, we luisteren naar jouw ambities maar ook naar jouw potentieel. Zo krijg je van ons werkelijk de kans om te springen en het gewoon te doen!