We starten met een objectieve scan van de huidige werkomgeving. We willen een grondige situatieschets alsook een heel duidelijk beeld van de kernwaarden van het bedrijf.

Wie zijn we, wat doen we, wie hebben we nodig, wat is essentieel, waar willen we naartoe, wie zijn de collega’s en hun kenmerken, hoe functioneert het team, welke vakkennis is noodzakelijk, enz. zijn vragen die beantwoord zullen worden.

Een perfecte match kunnen garanderen tussen het bedrijf, het karakter van dit bedrijf en de kandidaat is de essentie.

Een voltijdse focus op de opdracht, een non-stop kwaliteitsvolle service, HR excellentie, permanente beschikbaarheid en een absoluut respect en aandacht voor onze uitzendkrachten en werknemers.

Tijd kost bij ons geen geld, wij nemen de tijd voor grondige oplossingen aan te bieden. Wij gooien de snelle, ondoordachte en korte oplossingen (eigen aan de uitzendsector) over boord. Daarentegen gaan we voor duurzaam, vakmanschap in dienstverlening en een levenslange partnership.

We investeren in onze medewerkers d.m.v. opleidingen en persoonlijke coaching. We willen ontplooiing en groei van het individu stimuleren en motiveren zodat zij het kloppend hart worden van onze organisatie.

Website door axento.be