Sinds maandag 28 juni mochten we een nieuwe viervoeter verwelkomen. Uno, een Sheltie reu van 10 weken oud nam zijn intrede bij Tine en Joëlle van Job Expert Lommel.

Al onze kantoren zijn nu vertegenwoordigd door een kwispelende collega! – What a joy!

Alles startte in 2018 met Louis, inmiddels een flinke Vizsla reu met een lief en speels karakter. Zijn baasje en tevens zaakvoerster Asia neemt haar speelse viervoeter dagelijks mee naar het hoofdkantoor in Zonhoven.

Eerder dit jaar kwam Lou in het kantoor van Genk. De trouwe viervoeter van Marijke, onze office manager in Genk. Lou is een Border Collie van inmiddels 8 maanden en wijkt geen seconde van haar zijde.

 

Waarom elk bedrijf moet overwegen om een kantoorhond aan te schaffen.

Zo’n kwispelend staartje brengt heel wat positiviteit in het leven van werknemers. Dat kunnen we allen beamen. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat honden het stressniveau op kantoor verlagen. Tussen het werk door knuffelen met de hond zorgt ervoor dat je even een mentale pauze kan nemen.

Een kantoorhond draagt bij aan een moderne bedrijfscultuur. Voor het baasje is het in eerste instantie heel handig om zo meer tijd te spenderen met zijn/haar viervoeter. Hij zorgt er onder andere voor dat je tijdens de pauze de buitenlucht zal gaan opzoeken. Het is een speelse factor die zorgt voor meer plezier op je werk. Of het nu door middel van een spelletje, een wandeling buiten of knuffelmomentje is!

Een ander groot voordeel van een kantoorhond is toch wel dat het de teamgeest aanzienlijk verbetert en goede communicatie bevordert. Naast alle zakelijke dingen die je samen met je collega’s bespreekt wordt er ongetwijfeld ook gesproken over hoe lief en flink de hond is.

 

Hierbij laten we jou nog graag kennismaken met onze vakkundige viervoeters.

Uno van Job Expert Lommel.

Lou van Job Expert Genk

Louis van Job Expert Zonhoven