Vandaag lanceert Job Expert haar nieuwe huisstijl. Het logo, onze website, de huisstijl en de kleuren werden vernieuwd. Het werd tijd voor een verjongingskuur, een leuke make-over kan je wel zeggen.

In de afgelopen 5 jaar hebben wij ervaring en ideeën opgedaan. Daarbij zijn wij uitgegroeid tot een vaste, warme werkplek voor een bende toffe collega’s. We zijn een jong en dynamisch bedrijf en deze stempel willen we graag doordrukken in onze nieuwe huisstijl.

We waren het er met heel de onderneming unaniem over eens dat de eigenheid van Job Expert niet verloren mocht gaan. Ons befaamde hartje is daarom wel gebleven. We hebben een hart voor mensen, jobs en staan daarbij voor een menselijke aanpak.

Job Expert is een realisatie van het volledige team. 1 Schakel maakt geen ketting. Wij schrijven aan een verhaal waarin elke unieke schakel past in de ketting. Ieders persoonlijkheid zit in onze kernwaarden. Deze zijn geschreven door en met onze medewerkers. Ieder van ons heeft zijn bijdragen geleverd en heeft mogen meewerken aan de fundamenten van ons bedrijf.

Samen maken wij een uniek merk, dat maakt ons sterk!