De lente is aangebroken en wij bij Job Expert lopen hier alvast met een brede glimlach rond. Toeval? Neen, dat doen we altijd 😉 .  Maar we zijn extra blij de lente te mogen verwelkomen.

Heb jij ook al lentekriebels? Hieronder 10 redenen om nog meer van de lente te houden.

  1. Eerste zonnestraaltjes. Wakker worden met een stralend lentezonnetje dat je zachtjes over je wang streelt, wat wil je nog meer? Meteen een goed begin van de dag om er verder helemaal tegenaan te gaan. Want hey, een goed begin, is het halve werk.
  2. Raampje open. Naar je werk rijden met je raam open en kei hard meebèren met Ricky Martin – Linvin’ La Vida Loca. Laat die haren maar wapperen in de wind!
  3. Laat je neusspray maar thuis. Hallo frisse lucht! Na regen komt zonneschijn en dat mag je dit seizoen heel letterlijk nemen. Maartse buien en aprilse grillen zullen dit jaar ook zeker weer van de partij zijn. Maar who cares? Het zonnetje komt hoe dan ook weer achter de wolken vandaan.
  4. Terrasjes weer! Het eerste terrasje van het jaar. Laten we hier even een momentje stilte voor nemen. Hoe intens gelukkig kan een mens hiervan worden?
  5. Pasen. Haal die krulhazelaar maar neer. Tijd om je paasboom op te tuigen en het kind in je los te laten. Eitjes uitblazen en ze versieren met de leukste en kleurrijkste plaatjes. Een touwtje eraan vastknopen en hup, klaar!
  6. Verlofdagen. Whoehooo! De maand mei schreeuwt verlofdagen. Misschien maakt het bedrijf waarvoor je werkt zelfs brugdagen? – you lucky bastard.
  7. De grote lente schoonmaak. Oke, we geven toe dat we begrijpen dat je hier enorm tegenop kan zien. Maar wat is het heerlijk als het weer gedaan is. Een opgeruimd huis/ bureau, is een opgeruimd hoofd.
  8. Nieuwe voornemens. In het begin van het jaar ook nieuw voornemens gemaakt? Maar tot op heden nog niets van in huis gekomen? Geen probleem! De lente is het ideale moment om deze weer op te pikken. Een frisse dosis motivatie en een lente zonnetje zijn het perfecte excuus om die loopschoenen weer van onder het stof te halen. Hup met de geit!
  9. Over dieren De lente is het seizoen bij uitstek om kennis te maken met pasgeboren lammetjes, kuikens en kalfjes. Wat een plaatje!
  10. Last but not least; je humeur gaat erop vooruit! Weg met die winterdip, hallo zonnestralen en vitamine D. Dit laatste zou invloed hebben op verschillende stoffen die door de hersenen worden aangemaakt. Eén van die stoffen is serotonine, wat zorgt voor een goed humeur. Hoe mooi kan het leven zijn!